Machinepark

Ons machinepark is een zeer uiteenlopend machinepark, dat wil zeggen dat wij uiteenlopende verpakkingswerkzaamheden kunnen verrichten.

Zo hebben wij een blistermachine, diverse verticale verpakkingsmachines met de mogelijkheid tot doypack, quadroseal, pillowbag met of zonder eurolog, of het afvullen van netverpakkingen, pottenlijn voor het afvullen en etiketteren van potten, diverse flowpacklijnen, diverse krimplijnen, meerdere bundelkrimplijnen en diverse kartonneerlijnen, voor zowel horizontaal als verticaal kartonneren.

Het machinepark bij H en L Verpakkingen is zeer uiteenlopend, zo ook onze verpakkingswerkzaamheden. De machines, die wij hebben zijn onder andere een blistermachine, diverse verticale verpakkingsmachines met de mogelijkheid tot doypack, quadroseal, pillowbag met of zonder eurolog, nettenmachine, pottenafvullijn, diverse flowpacklijnen, krimplijnen, meerdere bundelkrimplijnen en verschillende kartonneerlijnen, voor zowel horizontaal als verticaal kartonneren.

H en L Verpakkingen beschikt over een moderne pottenafvullijn, eventueel in combinatie met een etiketteerlijn , waarbij ovale potten van 2 afzonderlijke etiketten kunnen worden voorzien.